Ανάπτυξη Συστημάτων

  1. Υπηρεσίες
  2. Ανάπτυξη Συστημάτων

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της CYCOM, έχει την ευθύνη του σχεδιασμού, ανάπτυξης, αναβάθμισης και συντήρησης όλων των Εφαρμογών της CYCOM, χρησιμοποιώντας τα τελευταία εργαλεία λογισμικού και τεχνολογίας.

Η Cycom έχει τη δική της ομάδα ανάπτυξης, δημιουργώντας το δικό της Λογισμικό συνεχώς από το 1984.

Πριν από την έναρξη ενός έργου, ένα μεγάλο μέρος του χρόνου των Μηχανικών Λογισμικού δαπανάται στην έρευνα για τις τελευταίες και καλύτερες τεχνικές προγραμματισμού. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν έχουμε αποτυχίες κατά την πραγματική φάση ανάπτυξης του έργου. Η ομάδα των εξειδικευμένων Προγραμματιστών μας συνεργάζεται στενά μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας αρμονική σύνδεση μεταξύ όλων των διαφόρων στοιχείων του λογισμικού.

Η ανάλυση, ο σχεδιασμός και το κτίσιμο των καινούριων προσαρμοσμένων συστημάτων, αποτελούν υπηρεσίες που προσφέρει με επιτυχία το τμήμα Έρευνα & Ανάπτυξη.

Συχνά οι Μηχανικοί Λογισμικού μας συνεργάζονται με άλλους Προμηθευτές Λογισμικού που διασυνδέουν τα συστήματά μας με άλλο εξειδικευμένο Λογισμικό ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή λύση.